Series die ik kijk op dit moment #1

Ik ben een hele grote serieliefhebber. Vooral Netflix houdt deze liefde voor mij in leven. Ik heb een aantal series die ik gewoon op tv volg en een aantal op Netflix. De series die worden uitgezonden op tv, daar vermeld ik enkel de series op dit moment van. Er zijn namelijk een aantal series die nog met een nieuw seizoen moeten uitkomen. Ik heb een half jaar geleden ook al besproken welke series die ik toen keek. Ben je benieuwd? Klik dan op deze link.

De Netflixseries

Ik kijk heel veel series. Zowel alleen, samen met mijn zus, samen met mij mama of ons met ons drieën. Ik ga met dat laatste beginnen.

13 reasons why

Op dit moment ben ik verslaafd aan deze serie. Ik heb het boek pas gelezen. En toen ik dat eindelijk uit had, wou ik direct beginnen met de serie. Het boek en de serie komen niet helemaal overeen. Maar ik ben tevreden over beide verhalen.

How to get away with murder

Deze zomer heb ik al de seizoenen die al om Netflix stonden gekeken. En er is een nieuw seizoen online dus dit ga ik zeker kijken!

Riverdale

Samen met mijn zus kijk ik ook nog de serie Riverdale. Deze vind ik ook heel leuk dankzij het high school karakter, maar ook het mysterieuze dat erachter schuilt.

Full house

Ik hou van oude series terug kijken. En ik en mijn zus hebben besloten om eerst Full house nog eens te kijken voordat we begin met Fuller house. Dit zal dus nog wel een tijdje duren.

Code 37

Sinds kort ben ik samen met mij mama Code 37 beginnen kijken. Ik herinner dat ik er vroeger wel af en toe stukken van heb gezien. Maar we zijn deze nu helemaal vanaf het begin aan het kijken.

Deze serie gaat over Hanna Maes, zij is een recherche bij de zedenpolitie. Elke aflevering gaat heeft dus een nieuwe zaak. Ze heeft echter nog een privézaak waar ze af en toe aan werkt.

That’s 70’s show

De laatste serie die ik alleen op Netflix kijk is The that’s 70’s show. Dit is een van die series waar ik ze allemaal ooit al wel eens heb gezien maar niet in de juiste volgorde. Ik hou van deze komische series !

Er zijn nog meer series die ik kijk op Netlfix maar deze zijn niet zo actief op dit moment. Deze staan eigenlijk een beetje op hold, omdat ik de andere leuker vind.

En wat dan met de tv-series? 

Chicago med

Ik kijk eigenlijk al de versies van de chicagoseries. Op dit moment is enkel de med versie op de tv. Dus dan kijk ik die.

Voor de rest kijk ik niet mega veel series. Ik kijk ook nog wel dingen zoals beste kijkers, Temptation Island en Groeten uit. Maar dit zijn niet echt series met een verhaal in. Daarom staan ze hier nog even vermeld.

Kijk jij veel series? Zo ja, welke ? En heb je nog aanraders voor mij?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *