Windows of Mac? Mijn ervaringen!

Begin januari besloot ik om een macbook air te kopen. Ik ben altijd al wel een fan geweest van Apple. Omdat deze producten voor mij het langst meegaan. Dit is natuurlijk voor iedereen wel anders. Maar ik gebruikte mijn iPad vaak voor school. En ik vond het irritant dat niet alles werd gesynchroniseerd. Als ik iets in mijn agenda zette stond dit wel op iCloud, maar niet op mijn laptop.

De overstap

Waarom ben ik overgestapt? Mijn vorige laptop werkte nog goed, dus ik kon deze makkelijk verkopen. Apple producten zijn nu eenmaal duur. Ik wou graag dat alles synchroniseerde met elkaar. Maar het belangrijkste was dat ik niet langer dubbel werk wou leveren. Dit deed ik namelijk heel vaak. Ik zette mijn bestanden op iCloud en moest deze dan eerst op mijn laptop downloaden. Je was er dan even mee bezig en moest ze dan weer op iCloud zetten, omdat ik er anders met mijn iPad niet bij kon.

Ben ik er blij mee?

Het kopen van een macbook is duur. Ik had natuurlijk geluk dat ik hem gekocht heb in de solden en dat ik mijn oude laptop heb kunnen verkopen. Ben ik blij met mijn aankoop? Dat zeker weten! Apple is niet voor iedereen weggelegd maar voor mij blijkbaar wel.

Wat is het grootste verschil / de grootste aanpassing?

De grootste aanpassing is natuurlijk het volledige besturingsysteem is anders. Ook gewoon het feit dat alles nu netjes gesynchroniseerd is en ik gewoon overal aankan. Dat vind ik geweldig.

Het swipen tussen de verschillende pagina’s vind ik ook heel handig. Ook de andere bewegingen die je kan maken op touchpad, die mijn vorige laptop niet had, maken het werken heel handig. Ik kan veel sneller aan al mijn materiaal geraken.

Zou ik nog terug willen?

Ik denk niet dat ik nog terug zou willen. Het werken met een Macbook vind ik zoveel handiger dan met mijn vorige Windowslaptop. Vind ik Windows slecht? Nee helemaal niet. Maar ik vind Mac gewoon fijner werken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *