Mijn favoriete webshops

Foto 26-12-17 17 26 03.jpg

Het online kopen van producten gebeurt steeds vaker. Het heeft nu eenmaal zijn voor- en nadelen. Ik heb al eens vermeld dat ik graag dingen online koop. Ik vind het dan ook wel een goed idee om mijn drie favoriete webshops met jullie te delen.

Bol.com

Ik denk dat Bol.com de eerste site is geweest waar ik online op heb durven bestellen. Ik was vroeger bang dat ik dingen zou bestellen en dat ze nooit aan zouden komen. Maar nu is Bol.com toch wel een van mijn meest gebruikte sites. Soms is het gewoon om iets op te zoeken, maar vaak koop ik het uiteindelijk toch via Bol.

Bol heeft nu eenmaal een goede en snelle levering. Ik heb er nog nooit problemen mee gehad. Mijn producten zijn altijd op het juiste moment aangekomen en ze zagen er ook altijd uit zoals het op de foto was vermeld. Bol werkt echter ook met externe verkopers en ook daar heb ik al eens dingen op besteld. Ik heb tot nu toe nog maar één ding gehad dat niet op de dag is aangekomen dan dat het was verteld. Dit was een stylus voor mijn Ipad. Bol.com is dus voor mij mijn favoriete webshop. En dat allemaal dankzij de grote diversiteit dat de shop je aanbiedt. Wat ik hier voornamelijk op koop zijn boeken, maar ik heb ook mijn laptophoes, cadeautjes voor mijn metekindje, toetsenbord… en nog veel meer al op gekocht. Zelfs mijn Canon camera komt van Bol.

Zalando

Ik heb je al eens gezegd dat ik niet heel veel kleren koop. Ik ga één keer in de drie maanden denk eens winkelen. Maar toch kijk ik wel vaak op zalando. Dit is gewoon een heel handige en makkelijke site om zoveel verschillende kleren te bestellen. Ik heb tot nu toe ook het geluk gehad dat ik nog nooit iets terug heb moeten sturen. Wat natuurlijk ook een groot voordeel is want dat betekend dat als het niet past je het gewoon kan terug sturen en je hebt geen miskopen begaan. Of toch niet als we het over de maat hebben.

Zalando heeft veel verschillende merken en ook dit vind ik heel leuk. Vaak koop ik dingen op Zalando wanneer het solden zijn of wanneer ik iets nodig heb en het in de winkels niet kan vinden. Mijn wenslijst bij Zalando wordt denk ik toch wel elke twee maanden aangevuld, maar dit betekend niet dat ik deze dingen ook allemaal binnen het jaar koop. Helemaal niet zelf. Een aantal dingen zijn zelf al uit mijn wenslijst verdwenen omdat ze niet meer verkocht worden…

Als je een goedkoop maar kwaliteitsvol merk zoekt, dan kan ik je Even&odd voorstellen. Dit is een merk waar ik toch al wel een aantal dingen van heb besteld. zowel van de sportcollectie als van de gewone collectie en ik ben hier heel tevreden over.

Pit-pit

Als laatste ga ik het over eten hebben. pit-pit, dit is een site met noten,zaden en ja je raadt het al… pitten. je kan er ook thee vinden en theekommen en kruiden en zoveel meer! Ik heb zelf nog maar een paar keer op deze site besteld maar ik ben er wel heel enthousiast over. Ik ben namelijk vegetarisch, dus dat houdt toch wel in dat ik best veel noten zou moeten eten. Ik vergeet dit echter vaak of ben een bepaald soort noot heel snel beu waardoor ik er gewoon geen zin in heb. Pit-pit helpt me hierbij. Ze hebben namelijk heel veel soorten noten, notenmixen en studentenhaver. Ik kan je die laatste zeker aanraden want die vind ik echt geweldig. Ik heb kortgeleden nog wat noten daar besteld en ik kom nu toch wel aan mijn dagelijkse hoeveelheid.

Naast noten heeft deze winkel ook heel lekkere kruiden. Ik hou bijvoorbeeld van kaneel en heb dit nu standaard in mijn keukenkast staan. heerlijk bij bananenpannenkoeken, havermout of gewoon tijdens het bakken. Ze hebben naast de gewone kruidenpotten ook kruidenmixen en hun omeletmix heb ik thuis ook staan en die kan ik niet meer missen bij mijn eitje.

Ze hebben ook thee en accessoires. Ik heb laatst hun teaforone kopje besteld en ben hier zo blij mee. Ik denk dat als ik later alleen woon dat ik zeker nog wat wil. Ik ben nu eenmaal een theeliefhebber dus theekopjes kan je nooit te weinig hebben.

Er is zoveel diversiteit en zoveel keuze en dat zorgt er voor dat deze winkel in mijn top 3 mag staan.

Wat is jouw favoriete webshop? Koop jij vaak online? Laat het me weten in de reacties!

Inschrijven op de nieuwsbrief? Dat kan via deze link

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *