Maandchallenge: 1 liter water drinken

Als je mijn artikel over het gezonder leven gelezen hebt dan weet je dat ik graag wat gezonder wil zijn. De eerste stap die ik ga zetten richting een gezonder leven is het drinken van water. Ik ga hier een maandchallenge van maken.

Hoe ga weet ik wanneer ik elke maand 1 liter water heb gedronken? Dit ga ik afmeten met een flesje. Ik heb namelijk verschillende flessen die ik kan vullen met water.

Ik heb een flesje gekocht in de Action. Het koste dus helemaal niet veel, dit vind ik wel iets goed.  Er kan een halve liter water in. Mijn doel is om dus minstens twee keer deze fles op te hebben. Ik kan natuurlijk ook tellen hoeveel glazen ik opdrink.

Maar hoe hou ik nu bij wanneer ik wel of niet genoeg water heb gedronken?
Dit ga ik doen aan de hand van Trello. Trello is een site en app waar je makkelijk lijstjes mee kunt bijhouden. Zoals je op de foto kan zien heb ik een lijstje gemaakt met de datums van 1 tot en met 31 juli. Elke dag wanneer ik de challenge voltooid heb vink ik het vakje af. Zo weet ik hoeveel dagen ik deze challenge heb voltooid.

 

Mijn doel is niet noodzakelijk om elke dag één liter water te drinken. Ik wil gewoon proberen om zoveel mogelijk water te drinken. En deze challenge zorgt er voor dat ik mijn best doe.

Drink jij elke dag een liter water? Wil jij graag meer water drinken? 

 

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *