Hoe verloopt mijn proefproject?

In Januari besloot ik om vaker te gaan bloggen. Ik had een project opgestart, om te zien hoe goed dit ging verlopen. De bedoeling hiervan kan je hier lezen. Ik ging meer tijd in mijn blog steken. En dit begon goed.

Elke week één artikel

Ik ging elke zondag een artikel posten op mijn blog. Dit is voor het grootste deel goed gelukt. Ik heb denk ik drie keer geen artikel gepost. Ik merkte dat toen school weer volop op gang was dat ik het moeilijk vond om tijd te vinden. Nu begint de vakantie weer en vind ik hopelijk tijd om wat vooruit te werken en een betere balans te vinden.

Elke maand een video

Hier heb ik echt in gefaald. Ik heb de afgelopen drie maanden. Maar één video gemaakt en geüpload. Hier moet zeker wat verandering in komen. Ik wou graag een bookshelftour opnemen, maar vond daar geen tijd voor. En zo is er uiteindelijk niets online gekomen. Dit vind ik natuurlijk wel heel spijtig. Ik vind het bloggen en het opnemen van video’s nog steeds superleuk, maar mijn leven is zo druk. Het is er gewoon allemaal niet van gekomen.

Mijn project voor de volgende maanden

Mijn proefproject op dit moment? De vorige keer zei ik dat ik in april misschien wel meer ging bloggen. Dit gaat niet zo zijn. Allemaal omdat een keer per week me nog niet eens lukt. Ik zie dan niet in dat meerdere keren per week me gaat lukken. Ik ga mijn best proberen te doen om toch zoveel mogelijk iets online te zetten.

Dit betekent dat er eigenlijk niets gaat veranderen aan mijn blog. Ik ga namelijk het vorige proefproject gewoon doorzetten. Ik blijf proberen om één keer per week een artikel online te zetten. En ook het filmen van video’s ga ik één keer per maand proberen vol te houden.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *