Een nieuw jaar, een nieuwe start…

Allereerst natuurlijk een gelukkige 2018 ! Het is al wel een week bezig, hopelijk wordt het een goed jaar voor jou.

Wat is er gebeurd? 

Ik heb al anderhalf jaar een YouTube kanaal. En ondertussen heb ik deze blog ook al bijna aan jaar. Maar als je goed kijkt naar mijn vorig artikel. Dan zie je dat het al van augustus geleden is dat ik nog iets geüpload heb. En de reden hiervoor ? Dat is school geweest. School blijft mijn prioriteit, maar ik merkte dat mijn hobby’s er onder lijden. Ik heb een moment gehad dat ik een hele dag voor school bezig was en voor de rest niets anders deed. En deze site en mijn YouTube kanaal zijn nu eenmaal mijn grootste hobby. En daar wil ik dus verandering in brengen.

Wat gaat er gebeuren? 

Het nieuwe jaar is gestart en dan heeft iedereen goede voornemens. Ik heb er maar één. Dat is meer tijd spenderen aan mijn hobby. Ik wil dus eigenlijk een goede balans zoeken tussen school en deze blog. Want ik heb nu een half jaar niets gedaan. En dan merk ik pas hoe hard ik mijn blog mis. Toen ik vorige week een slapeloze nacht had, besefte ik dat ik overstroomde van blogideeën. En deze wil ik uitwerken.

Hoe ga ik dat doen? 

Ik ga als eerste beginnen met regelmatiger blogpost online te zetten. Ik ga starten met een proefprogramma van drie maanden. Een uploadschema en tijd voor mijn blog ook echt inplannen. Ik hou namelijk van plannen, maar mijn blog plande ik nooit. En dat zorgde ervoor dat ik geen ontspanning meer kreeg.

Een vast uploadschema zei ik net. En dit gaat het worden. Ik ben van plan om de volgende drie maanden elke week één blogpost online te zetten. En dit zal op zondagochtend zijn. Eén keer per maand gaat die post een video zijn. Zo blijf ik ook bezig met mijn YouTube kanaal. Dit ga ik proberen drie maanden vol te houden. Als me dit lukt, kan het zijn dat ik met een volgend proefprogramma begin. Dit kan dan inhouden meer video’s of meer artikels.

Maar laten we natuurlijk niet te hard van stapel lopen. Eén artikel per week en één video per maand moet me denk ik nog wel lukken. Natuurlijk nu dat januari bezig is, zijn mijn examens begonnen. Ik heb tot nu toe de tijd gevonden om tijdens mijn pauzes en de avonden wanneer mijn concentratie op is, wat artikels te schrijven. Dus ik ben wel al een beetje voorbereid op deze maand.

Heb jij een goed voornemen dit jaar? Laat het me weten in de reacties!

Abonneren op mijn nieuwsbrief?

Dat kan via deze link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *