Boeken die ik graag wil herlezen #1

Ik ben een grote boekenfan. Maar ik heb ook heel veel boeken die ik graag wil lezen. Maar ik heb ook een aantal die ik graag zou willen herlezen. Zowel in mijn boekenkast als wanneer ik naar mijn Goodreads lijst kijk. Vandaag ga ik een kijkje nemen in mijn boekenkast en een aantal boeken eruit nemen die ik echt wel heel graag nog eens wil lezen.

Boek 1 : de hongerspelen 

Ik ben heel laat begonnen met de boeken van de hongerspelen te lezen. Maar vanaf het moment dat ik het eerste boek had gelezen, was ik helemaal verkocht. Ik moest de boeken gelezen hebben. Toen ik het eerste boek las, was de eerste film ook al uit. En daar was ik ook helemaal verkocht door. Het is ondertussen toch al een aantal jaar geleden sinds ik het eerste boek heb gelezen. Deze wil ik dan ook heel graag herlezen.

Boek 2: afblijven

Een van mijn jeugdfavorieten. Carry Slee was een auteur, waar ik elk boek van wou lezen. Dat heb ik nu nog steeds. Als ik een boek van haar zie liggen dat ik nog niet gelezen heb. Wil ik dit meteen kopen of lezen. Ik herinner me dat ik in het zesde leerjaar zat en ik op school de film zag. Toen was het me nog niet bekend dat het over een verfilming ging. Ik vond de hem zo leuk dat ik er wat over was gaan opzoeken. Toen ik merkte dat het van een boek van Carry Slee was, moest ik het lezen. Tot deze dag is dit een boek dat ik zoveel mensen aanraad als ze het hebben over jongeren boeken. Nu na een aantal jaar dit niet meer gelezen te hebben, wil ik toch nog wel eens gaan kijken of ik het echt wel zo goed vind.

Boek 3: Cécile 

Mijn favoriete boek van 2016. In eerste instantie dacht ik dat dit boek te vee verschillende gebeurtenissen ging bevatten. Dat het allemaal maar even te veel ging zijn. Maar toen ik het eenmaal uit had, was daar niets van waar. Ik vond het boek echt geweldig. En nu heb ik zin om hem nog eens te lezen.

We kunnen wel zeggen dat dit artikel vooral gaat over favorieten van mij. Een favoriete boekenreeks, een favoriet jeugdboek en een favoriet die nog niet zo oud is. Dit geeft ook wel aan dat ik al heel mijn leven boeken lees en altijd met plezier naar lezen kijk.

Wat is jouw favoriete boek? Welk boek zou jij graag nog eens lezen? Laat het me weten in de reacties!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *