Mijn favoriete make – up producten!

Ik draag al jaren make up. Dit is voor mij een manier om mijzelf uit te drukken. Mij schminken valt ook onder mijn ochtendroutine. Dit wil echter niet zeggen dat ik elke dag make – up draag. Doorheen de jaren heb ik dus al wel wat producten gebruikt en dit meestal van de budgetmerken. Hier even een rijtje van de make – up producten die ik al jaren gebruik en waar ik nog steeds grote fan van ben.

De foundation

De all Matt plus foundation van Catrice.  Al jaren gebruik ik deze foundation. Ik ben deze foundation helemaal in het begin van mijn make-up-periode tegengekomen en sindsdien gebruik ik hem nog altijd.  Ik heb al wel eens een andere merken en soorten geprobeerd, maar uiteindelijk is dit de enige die volledig de juiste kleur heeft. Ook de textuur hiervan vind ik goed. Daarom kies ik standaard voor de deze foundation. Heel af en toe koop ik wel eens een andere, gewoon omdat ik het leuk vind van dingen uit te proberen. Maar deze foundation staat wel standaard in mijn make-up-collectie.

Oogschaduw

Als het over oogschaduw gaat heb ik geen absolute favoriet. Toch werk ik graag met het merk Catrice of Essence. Ik gebruik graag een palette omdat ik dan veel verschillende kleuren bijeen heb en daarmee een volledige look kan maken. Deze twee paletten gebruik ik het meeste en zijn ook al het oudste. Als je mijn pan that palette video hebt gekeken, weet je al dat ik volop bezig ben met een van deze op te maken. Ik draag heel vaak oogschaduw, dit hoort dan ook bij mijn standaardlook. Vandaar kan dit product zeker niet ontbreken. De paletten die ik momenteel het meest gebruik is het All about nudes palette van Essence en het absolute Matt palette van Catrice .

Lipproducten

Ik draag graag lipsticks en lipgloss, maar er is een product dat ik altijd gebruik. En dat is lippenbalsem. Ik kan niet zonder lippenbalsem, ik heb altijd droge lippen. En dan is lippenbalsem de beste oplossing. Mij maakt het niet zo heel veel uit welk merk of soort mijn lippenbalsem heeft. Toch ben ik grote fan van die van Yves Rocher en Kruidvat. Bij Yves Rocher slaag ik vaak een aantal in tijdens de kerstdagen omdat hun kerstcollectie altijd zo leuk zijn en lekker ruiken.

Nog wat must-have producten

Mensen die mij kennen, weten dat er één product is dat ik standaard op heb als ik make – up draag. En dat is Mascara. Bij mascara heb ik niet echt een grote favoriet. Daar wissel ik elke keer wel mee af. Ik heb namelijk heel makkelijke wimpers, ze zijn van nature lang en krullend. Dit zorgt er ook voor dat ik niet zo veel moeite moet doen voor mooie wimpers. De mascara’s die ik op dit moment gebruik zijn beiden van Essence. De eerste is de Get big lashes en de tweede is The false lashes mascara. Het laatste product waar ik een hele grote fan van ben dat is… een highlighter. ik heb er maar één en daar hou ik heel hard van. Dat is een van Catrice namelijk de High Glow highlighter. Ik hou gewoon van de subtiele glans die hij geeft. Je kan hem ook mooi opbouwen waardoor je die glans kan overdrijven zodat hij minder subtiel is. Dit durf ik wel eens te doen als ik ’s avonds weg ga. Dan hou ik er wel van om net iets meer de glanzen.

Welke producten gebruik jij heel graag? Is er een merk of product dat je zelf nooit zou verwisselen voor een ander? Laat het me weten in de reacties!

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *